Taper hanglamp

Artikel 4 van 6
€ 109,00 (exclusief btw)

TAPER

Een lamp in de vorm van een hoedje. Dit feestelijk ontwerp zorgt voor een boeiend spel van licht en schaduw. In combinatie met de Cone Hanglamp ontstaat een harmonies lichtduo. Ze vullen elkaar perfect aan in vorm en licht waardoor een warme sfeer in de ruimte ontstaat.

 

SPECIFICATIES

  • De lamp wordt geleverd met stoffen snoer van 3 meter.
  • E27-fitting met standaard EU-output.
  • Alle onderdelen zijn CE-goedgekeurd.
  • Aanbevolen lichtbron: E27 max 12 watt LED. Lamp niet inbegrepen.
  • Afmetingen: H 20cm Ø 30cm

 

HOE IS TAPER HANGLAMP GEMAAKT?

Taper hanglamp is gemaakt van geperst papierpulp. Deze papierpulp is samengesteld uit gerecycled papier en water. Tijdens dit proces wordt geen lijm en een minimale hoeveelheid aan kleurstof toegevoegd. Wanneer de pulp goed gemengd is, wordt het in een vorm gegoten en geperst. Eenmaal uit de vorm gehaald, droogt het natte product enkele dagen in de zon. De papierproducten van Paper Paste Living zijn handgemaakt en hebben een individueel karakter. Houd er rekening mee dat, aangezien we papierafval gebruiken, er een kleine kans bestaat dat de papierpasta andere materialen bevat.

 

ONDERHOUD

Wij raden af om de papierpastalamp gedurende langere perioden in een vochtige omgeving te bewaren. Vloeistoffen kunnen worden verwijderen met een droge absorberende doek. Probeer niet over de natte papierpasta te wrijven, omdat dit het oppervlak kan beschadigen. Vuil en stof verwijder je met een droge doek of stofzuiger. Papierpasta is een natuurlijk materiaal zoals leer of hout en kan ook patina krijgen of evolueren.

Dit product is een ontwerp van Hans Thyge & Co van Paper Paste Living.

© 2015 - 2024 kinderdagverblijfinrichting | sitemap | rss