Cone hanglamp

Artikel 3 van 6
€ 109,00 (exclusief btw)

CONE

Stijlvol schijnt de Cone hanglamp het licht precies daar waar het nodig is. Klinkt dit als muziek in je oren? In combinatie met de Taper Hanglamp ontstaat een harmonies lichtduo. Ze vullen elkaar perfect aan in vorm en licht. Precies en warm. Ideaal bij het creëren van gezellige hoekjes in één ruimte.

Taper hanglamp is verkrijgbaar in diverse kleuren, zoals de tinten Sand, Terracotta, Earth en Graphite.

 

SPECIFICATIES

  • De lamp wordt geleverd met stoffen snoer van 3 meter.
  • E27-fitting met standaard EU-output.
  • Alle onderdelen zijn CE-goedgekeurd.
  • Aanbevolen lichtbron: E27 max 12 watt LED. Lamp niet inbegrepen.
  • Afmetingen: H 30cm Ø 21cm

 

HOE IS CONE HANGLAMP GEMAAKT?

Cone hanglamp is gemaakt van geperst papierpulp. Deze papierpulp is samengesteld uit gerecycled papier en water. Tijdens dit proces wordt geen lijm en een minimale hoeveelheid aan kleurstof toegevoegd. Wanneer de pulp goed gemengd is, wordt het in een vorm gegoten en geperst. Eenmaal uit de vorm gehaald, droogt het natte product enkele dagen in de zon. De papierproducten van Paper Paste Living zijn handgemaakt en hebben een individueel karakter. Houd er rekening mee dat, aangezien we papierafval gebruiken, er een kleine kans bestaat dat de papierpasta andere materialen bevat.

 

ONDERHOUD

Wij raden af om de papierpastalamp gedurende langere perioden in een vochtige omgeving te bewaren. Vloeistoffen kunnen worden verwijderen met een droge absorberende doek. Probeer niet over de natte papierpasta te wrijven, omdat dit het oppervlak kan beschadigen. Vuil en stof verwijder je met een droge doek of stofzuiger. Papierpasta is een natuurlijk materiaal zoals leer of hout en kan ook patina krijgen of evolueren.

Dit product is een ontwerp van Hans Thyge & Co van Paper Paste Living.

© 2015 - 2024 kinderdagverblijfinrichting | sitemap | rss