Over ons.

MOOi! van John van Neer voor kinderopvang, BSO, school en project inrichting. Een toonaangevende partij in de wereld van ontwerpers, producenten en inrichters voor de professionele kinderopvang in Nederland, België en Duitsland. Wij hebben wij het volledige traject in eigen huis. Styling- en inrichtingsadviseurs die u graag op uw locatie of in onze showroom te woord staan, een eigen ontwerp- en tekenafdeling die een volledige inrichting graag vooraf aan u voorstelt middels een 3D presentatie, een gedreven team, gediplomeerde vakkundige stoffeerders en meubelmakers die het meubilair produceren en dit ook bij u op locatie komen plaatsen en/of monteren.

Wij realiseren een Mooi!e kinderopvang- en BSO inrichting omdat u prettig en veilig wilt werken, ouders alleen het beste kiezen en kinderen het verdienen. 

Wij realiseren Mooi!e, school- en projectruimtes omdat een Mooi!e en evenwichtige omgeving zorgt voor rust en ruimte biedt om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Het bedrijf. In 1999 zijn wij gestart met het ontwerpen en vervaardigen van meubilair voor de kinderopvang. Het begon met een bordestafel voor het plaatselijk kinderdagverblijf. Nu, ruim 22 jaar later, hebben wij een kompleet en uniek assortiment voor de inrichting van uw kinderdagverblijf, Bso of verkeersruimte van uw school. Alle meubilair wordt door ons vervaardigd in eigen meubelmakerij en stoffeerderij. Wij zijn een familiebedrijf dat eigen producten, direct verkoopt aan de eindgebruiker.

Op afspraak willen we u graag ontvangen in ons bedrijf. U kunt onze showroom bezichtingen en bent ook van harte welkom in onze gespecialiseerde meubelmakerij, waar u het productieproces van het meubilair kunt bekijken en waar u materialen en kleuren kunt uitzoeken. 

Desgewenst kunnen wij meteen voor u een vrijblijvende offerte met tekeningen en leverplan maken.

Duurzaam. Wij werken voor kinderen en wij werken met mensen. Wij zijn net verhuisd naar een prachtig nieuw pand dat voldoet aan alle hedendaagse verwachtingen qua duurzaamheid. Het pand, volledig energie neutraal met 1000m2 zonnepanelen, warmteterugwininstallatie, onze inrichtingsadviseurs op de weg in volledig elektrische auto’s, onze materialen FSC keur en ons afval recyclebaar. Daarbij komt nog dat wij vanaf april 2018 importeur zijn van een lijn buitenmeubilair van volledig gerecyclede producten met een cradle tot cradle visie.

Kwaliteit. Door productie in eigen meubelmakerij kunnen wij u hoge kwaliteit bieden voor de laagste prijs. Op de volgende pagina's vindt u onze collectie meubilair, speel en spelmaterialen. Natuurlijk kunnen wij, zoals de naam van ons bedrijf al zegt,  voor iedere situatie en voor elk budget meubelen ontwerpen en produceren voor uw kindercentrum of peuterspeelzaal, BSO of IKC. Wij ontwerpen unieke inrichtingen voor de verkeersruimtes, docentenkamers of kantines. Voor buiteninrichting zijn wij importeur van een volledig gerecyclede lijn speelplaatsmeubilair en speelobjecten.

Kiest u voor kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid, kiest u voor een unieke uitstraling en wilt u zich graag onderscheiden dan nodigen wij u van harte uit om kennis te komen maken met ons en onze producten. 

Veiligheid. Wij zijn voorloper op het  gebied van veiligheid. Electrisch verstelbare commodes met kinderveilig bedieningdisplay introduceerden wij al vele jaren geleden in de kinderopvang. 

Alle producten voldoen aan de gestelde normen van de warenwet en aan de ergonomische eisen.

Ontwerpen. Wilt u graag zien hoe uw meubel eruit gaat zien? Dan krijgt u van ons een 3D fotorealistische ontwerptekening. Gaat u verbouwen of nieuw bouwen dan kunnen wij uw hele locatie in een 3D film ontwerpen zodat u fictief door de ruimtes kunt lopen.

Onze zeer ervaren stylings en inrichtingsadviseurs zijn u graag van dienst.

 

John van Neer Kinderdagverblijfinrichting staat voor:


-jarenlange ervaring in de kinderopvang

-vertrouwde hoge kwaliteit

-vertrouwde lage prijs

-duurzame en volledig energie neutrale bedrijfsvoering

-prima service en garantie

-expertise op het gebied van regelgeving

-rechtstreeks zaken doen met de producent

-producten die voldoen aan de normen van nVWA

-kwaliteits meubelmakerij

-inpandige stoffeerderij 

-inpandige ontwerpafdeling 

-ontwerpmogelijkheden met 3D presentaties

-inpandige inspirerende showroom

-unieke en onderscheidende kindermeubellijn voor de professionele kinderopvang, BSO en scholen

-eigen transport, service en montage dienst

 

 

 

 

 

KVK Limb. Noord: 78458218

BTW Nr: NL 8112.24.417.B01

Bank: NL70 INGB 0006 2752 42

© 2015 - 2023 kinderdagverblijfinrichting | sitemap | rss