Op 28 en 29 September waren beide dagen KindStart een enorm succes. Veel fijne klant reacties maakten de dagen voor ons absoluut geslaagd.

Augustus 2019 De voorbereidingen voor KindStart special feesteditie zijn in volle gang. Het bijzondere is dat de feestelijke beleef en inspiratie beurs in het Pand van MOOi! van John van Neer zal plaatsvinden. 

juli-augustus 2019. Vakantie periode in Nederland. Wij werken door. Om beurten gaan binnen ons team, enkele meubelmakers op welverdiende vakantie. De rest werkt door om alle bestellingen te produceren en tijdig bij onze klanten te leveren.

Juni 2019. De zomerperiode nadert, kinderopvang organisaties gaan zich voorbereiden op de vakantie periode en het startende school seizoen. Vele bezoeken in de showroom resulteren in mooie bestellingen om een frisse start in het nieywe schooljaar te kunnen maken. 

Februari 2019. Velen weten de weg te vinden naar ons nieuwe pand in het Limburgse Echt. Bezoekers van de NOT maar ook bezoekers die elders onze inrichtingen, onze unieke collectie meubilair en stylingen zien willen graag in contact komen. Bij een bezoek verzorgen wij ook een rondleiding door de productie hallen en de inpandige stofeerderij. Mooier dan in een catalogus kun je ter plekke alle materiaal(kleur) keuzes zien en vele voorbeeldopstellingen in de showroom. Ter plekke stellen wij een moodbord samen en krijgt de klant de nodige stalen mee naar huis. 

Jan 2019. NOT. Voor het eerst zijn we vertegenwoordigd op de NOT. Een unieke ervaring en vele goede reacties op onze noviteiten voor kinderopvang en scholen.

oktober 2018. De grote verhuizing naar ons nieuwe pand. Machines worden met kranen en zware aanhangers verhuisd. De voorraden en materialen worden ingeladen en vervoerd.  Showroom en kantoor inrchting gaan een week later. Wij zijn trots op ons pand dat volledig toekomst bestendig is. 1000m2 zonnepanelen, volledig energie neutraal,  Led verlichting, warmte terugwin installaties, FSC keurmerk op onze houtmaterialen enz.  

2018. Nog meer duurzaamheid. Wij zijn trots de importeur te zijn van Govaplast play voor Nederland. Een bedrijf met een volledige toekomstvisie cradle tot cradle. Van ingezameld afval plastic worden mooie en duurzame speelobjecten en speelplaatsmeubels gemaakt. Onderhoudsvrij, splintervrij, een natuurlijke uitstraling en kindvriendelijk. Wij zijn blij een stulkje bij te kunnen dragen aan een schonere toekomst voor onze kinderen en hun er leuke er zelfs leuke spullen voor teug te geven. laten we kinderen al leren  om afval te scheiden. Met een lesbrief over GovaplasPlay ervaren ze wat het kan opbrengen.

2018 Met de in gebruik name van ons nieuwe pand in het najaar van 2018 zal ook de nieuwe naam bekend gegeven worden.

2018. John van Neer kinderdagverblijfinrichting heeft zijn werkveld uitgebreid. Regelmatig worden wij gevraagd voor BSO's en scholen een vernieuwende uitstraling te geven en dat lukt prima! 

2018. Wij investeren in groen. Eindelijk starten de bouwactiviteiten voor het nieuwe toekomstgerichte energie neutrale gloednieuwe bedrijfsgebouw. Meer dan 1000m2 zonnepanelen worden aangebracht. Alle ruimtes worden uitgevoerd met warmte terugwin installaties en klimaat regulatie. Productie, montage, stoffeerderij, magazijnen, ontwerpafdeling, tekenkamer, kantoren en een prachtige showroom waar onze stylistes en interieuradviseurs u hartelijk zullen ontvangen. In onze showroom tonen wij straks de nieuwste ontwerpen in inspirerende toonkamers. U vindt er inspiratie voor kinderopvang van 0 tot 12 jaar. Voor kinderdagverblijven, BSO's, scholen en IKC's. Aankleding van verkeersruimten, lerarenkamers etc. 

 

 

2015. Inspectie bezoek van de nVWA in het kader van bedrijfsgericht producttoezicht.

Tijdens deze inspectie is, onder andere, nagegaan of ons bedrijf voldoet aan de eisen zoals die voortvloeien uit het warenwetbesluit algemene productveiligheid en uit specifieke wettelijke regels die op onze onderneming van toepassing zijn, zoals het Warenwetbesluit kinderbedden en -boxen. 

Tevens was het doel om inzicht te krijgen in de interne bedrijfsvoeringsprocessen die gericht moeten zijn om ervoor te zorgen dat wij uitsluitend veilige producten in de handel brengen en bij incidenten conform de wetgeving corrigerende acties kunnen uitvoeren.

De uitslag van de inspectie van  De Nederlandse voedsel- en Warenautoriteit van het ministerie van economische zaken luidt:

Dat tijdens de inspectie bij ons bedrijf, John van Neer interieur-Maatwerk, is geconstateerd dat de gecontroleerde aspecten voldoende aantoonbaar zijn en dat wij daarmee voldoen aan de wettelijke verplichtingen.

 

Voor ons een opsteker! Voor onze klanten een vertrouwd en veilig gevoel!

© 2015 - 2024 kinderdagverblijfinrichting | sitemap | rss