Cosmo tafellamp

Artikel 1 van 6
€ 159,00 (exclusief btw)

COSMO

De Cosmo tafellamp is meer dan alleen een lichtbron. Het is een boeiende mix van creativiteit en verlichting. Gemaakt van papierafval en een FSC-gecertificeerde essenhouten structuur staat Cosmo voor de schoonheid van duurzaam design. Het is een statement dat in elk interieur past. Deze tijdloze paddenstoel voert je mee in een sprookje.

Cosmo taffellamp is verkrijgbaar in diverse kleuren, zoals de tinten Sand, Earth en Graphite.

 

SPECIFICATIES

  • De lamp wordt geleverd met stoffen snoer van 3 meter incl. aan/uitschakelaar.
  • E27-fitting met standaard EU-stekker.
  • Alle onderdelen zijn CE-goedgekeurd.
  • Aanbevolen lichtbron: E27 max 12 watt LED. Lamp niet inbegrepen.
  • Afmetingen: H 45cm Ø 34cm

 

HOE IS COSMO TAFFELLAMP GEMAAKT?

Cosmo tafellamp is gemaakt van geperst papierpulp. Deze papierpulp is samengesteld uit gerecycled papier en water. Tijdens dit proces wordt geen lijm en een minimale hoeveelheid aan kleurstof toegevoegd. Wanneer de pulp goed gemengd is, wordt het in een vorm gegoten en geperst. Eenmaal uit de vorm gehaald, droogt het natte product enkele dagen in de zon. De papierproducten van Paper Paste Living zijn handgemaakt en hebben een individueel karakter. Houd er rekening mee dat, aangezien er papierafval gebruikt wordt, er een kleine kans bestaat dat de papierpasta andere materialen bevat.

 

ONDERHOUD

Wij raden af om de papierpastalamp gedurende langere perioden in een vochtige omgeving te bewaren. Vloeistoffen kunnen worden verwijderen met een droge absorberende doek. Probeer niet over de natte papierpasta te wrijven, omdat dit het oppervlak kan beschadigen. Vuil en stof verwijder je met een droge doek of stofzuiger. Papierpasta is een natuurlijk materiaal zoals leer of hout en kan ook patina krijgen of evolueren.

Dit product is een ontwerp van Hans Thyge & Co van Paper Paste Living.

© 2015 - 2024 kinderdagverblijfinrichting | sitemap | rss