Maatwerk verschoonmeubilair

Artikel 10 van 15

Maatwerk verschoonmeubilair

Al onze verschoonmeubels hebben standaard een hoge kwaliteit. Ze zijn ontworpen en geproduceerd in eigen meubelmakerij met veel aandacht voor gebruiksgemak en veiligheid.

Een kinderslot op het bedieningsdisplay, een rolluik tussen open beweegbare delen, dubbele hefzuilen onder het verstelbare blad en soft closing op de deuren zorgen voor een zeer hoge veiligheidsgraad van onze commodes.

Verschoonmeubilair wordt door onze eigen monteurs bij u op locatie opgebouwd. Naast het standaard programma zijn wij zeer flexibel in maatvoering. In overleg komen wij altijd tot een maatwerk oplossing. Wij maken commodes in beuken, ahorn en in wit met kleur fronten. U kunt kiezen uit een 30 tal houtdecors of kleuren waarvan de meesten zonder meerprijs zijn.

Voor het advies en inmeten komen wij bij u op locatie. Bij een ontwerp voor een maatwerkoplossing wordt de offerte begeleid door een  3D tekening.

Voor informatie kunt u telefonisch contact opnemen, bezoekt u onze showroom op afspraak of kunt u bezocht worden door onze inrichtingsadviseurs.

LET OP! Wij maken geen elektrische- en wateraansluitingen.
Deze moeten vooraf gelegd zijn en na plaatsing kan een installateur de kraan en afvoer aansluiten.
Wij plaatsen dus enkel het meubel en voor het aansluiten kunt u contact op nemen met uw installateur.

© 2015 - 2024 kinderdagverblijfinrichting | sitemap | rss